Bizden Haberler

Plastik endüstrisinin dünyadaki en büyük 3. Buluşmasını başarıyla tamamladık

Plastik endüstrisinin dünyadaki en büyük 3. Buluşmasını başarıyla tamamladık

Bölgenin en büyük plastik fuarı olan İstanbul Uluslararası Plastik Endüstrisi Fuarı, bu sene sektör profesyonellerine ve ziyaretçilerine 31. kez kapılarını açtı.

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ve Tüyap iş birliğinde düzenlenen fuarda Hastek Plastik Sistemleri olarak, plastik endüstrisine son teknolojiye sahip makine ve yardımcı ekipmanları sunmuş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Fuarın en kritik ve en büyük metrekaresine sahip olduğumuz stant alanımızda, ziyaretçilerimiz geniş ürün gamına sahip olduğumuz makine ve yardımcı ekipmanlarımızı yakından görme ve test etme imkanı buldular. 

Plastik enjeksiyon makinesi kapsamında son teknoloji ile üretilmiş olan yeni Borche BD ve Bİ-M serilerini ilk kez sergilediğimiz fuarda, makinelerimiz ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. 

Plastik sektörüne yönelik son teknolojileri sergilediğimiz stant alanımızda yeni bir iş birliğine imza attığımız geri dönüşüm sistemleri ve kırma makineleri ile sektörünün çözüm ortağı ve alanının güçlü markası Genox ürünlerinin lansmanını da gerçekleştirdik. Geri dönüşüm sistemlerindeki çözümlerimiz ile plastik atıkları geri dönüştürerek hem ekonomiye geri kazandırılması hem de sürdürülebilirlik açısından büyük önem taşıyan Genox ürünlerine ile sektöre katma değer sağlamaya devam edeceğiz.